Events

Wij mogen de line-up van Extrema Outdoor bekendmaken

De line-up van Extrema Outdoor is hier. Onder meer Luciano, Fritz Kalkbrenner, Groove Armada en Stephan Bodzin reizen af naar de nieuwe locatie van het festival. Op het terrein van De Bergen in Wanroij is het van 7 tot en met 9 juli tijd voor techno, deephouse en geheime feestjes aan het strand.

De nieuwe locatie geeft ook meer mogelijkheden. Zo kan het programma nu tot 1:00 uur ’s nachts lopen en zijn er daarna zelfs nog afterparty’s voor de kampeerders. Qua programmering richt Extrema Outdoor zich dit jaar nog meer op kwalitatieve techno, techhouse en deephouse.

Op vrijdag gaan de deuren open voor kampeerders. Zij krijgen een pre-party met Recondite, Steve Rachmad, Makam en Olivier Weiter. Zaterdag zijn er vier hoofdpodia aan het water en in de bossen. Acts die dan optreden zijn onder meer Luciano, Fritz Kalkbrenner, Alan Fitzpatrick, Stephan Bodzin, Alle Farben, Michel Cleis en Makcim. Op de zondag trakteert Extrema Outdoor haar bezoekers op fijne tunes van Dekmantel Soundsystem, Pablo Discobar Soundsystem, Julio Bashmore, De Sluwe Vos en Tom Trago.

De volledige line-up bekijk je hier of op de site van het festival. Daar zijn tevens de tickets te koop. Een weekendticket met camping kost 69 euro. Dag- en weekendtickets gaan voor een prijs vanaf 29 euro over de toonbank. Prima prijzen dus.