Stuff

Apple presenteert de iPhone Xs, de grotere Xs Max en de goedkopere Xr

Apple heeft vanavond drie nieuwe iPhones gepresenteerd: de iPhone Xs, de grotere Xs Max en de goedkopere Xr. De Xs en Xs Max komen deze maand uit in de kleuren zilver, spacegrijs en goud met prijzen vanaf 1159 euro. De Xr verschijnt een maand later in zes kleuren en kost 849 euro.

De iPhone Xs (5,8 inch) en Xs Max (6,5 inch) hebben hetzelfde design als de iPhone X: een groot oled-scherm, dat vrijwel de volledige voorkant bedekt, met een inkeping aan de bovenkant. Aan de achterzijde is een dubbele camera te vinden waarmee je portretfoto’s kunt schieten. Nieuw is de mogelijkheid om achteraf de achtergrond van je foto waziger of minder wazig te maken.

De iPhone Xr bevat een lcd-scherm, dat met 6,1 inch tussen het formaat van de Xs en Xs Max in zit. Het toestel heeft één camera aan de achterzijde en verschijnt in de kleuren wit, zwart, rood, geel, roze en blauw.

De Xs en Xs Max zijn vanaf 21 september verkrijgbaar. De Xr kun je vanaf 26 oktober gaan bewonderen. Tevens laat Apple weten dat het bedrijf stopt met de verkoop van de iPhone 6s en SE.

Ook op Soundflow adverteren?