News

Justin Bieber’s manager was bang dat de zanger een overdosis zou krijgen

Scooter Braun, de manager van Justin Bieber, heeft een lange tijd gevreesd dat zijn pupil er de volgende ochtend niet meer zou zijn. De Canadese zanger gebruikte zoveel drank en drugs dat Scooter bang was voor een overdosis. Dat vertelde hij tijdens The Red Pill Podcast van presentator Van Lathan.

“Op een gegeven moment had Justin genoeg geld om bij mij weg te gaan en te doen waar hij zin in had. Ik was bang dat hij dood zou gaan aan een overdosis, want er zat zoveel troep in zijn lijf.” De manager doelt hiermee op de periode in 2014 waarin Bieber onder meer werd gearresteerd voor het rijden onder invloed. Ook bekogelde hij dat jaar het huis van zijn buurman met eieren.

Na die periode was het uiteindelijk Justin Bieber zelf die inzag dat hij verkeerd bezig was en moest veranderen. “Ik heb mij anderhalf jaar verschrikkelijk gevoeld, omdat ik hem zo zag afglijden en niets tot hem doordrong. Totdat Justin op een dag wakker werd en mij belde met de boodschap dat hij niet langer wilde doorgaan op de manier waarop hij destijds leefde.”

Inmiddels lijkt de zanger voor een rustiger en gezonder leven te hebben gekozen. “Hij heeft de verantwoordelijkheid over zijn eigen leven genomen en voor geluk gekozen.”

Ook op Soundflow adverteren?