Events

Win tickets voor KAFTIVAL met o.a. Famke Louise, Jett Rebel en SFB

De derde editie van KAFTIVAL staat voor de deur en jij kan erbij zijn. Het indoorfestival, dat op vrijdag 28 september plaatsvindt in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF), geeft een voorproefje van wat bezoekers kunnen verwachten in het nieuwe culturele seizoen. Denk daarbij aan een mix van onder andere muziek, cabaret en dans.

Dit jaar staan er optredens op het programma van artiesten als Donnie, Famke Louise, Jett Rebel en SFB. Stand-up comedy is er van onder meer Soundos. Ook vindt er een grote dansbattle plaats en kun je meedoen aan een FIFA-toernooi. Daarnaast is het festival voor het eerst uitgebreid met een nachtprogrammering waarbij clubconcepten als 90’s NOW en Vunzige Deuntjes doorfeesten tot in de late uurtjes. Het volledige programma kun je hier bekijken.

Wil jij twee tickets winnen voor KAFTIVAL? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@soundflow.nl onder vermelding van ‘Kaftival’, met daarin jouw volledige naam en leeftijd. De winnaars zullen per e-mail op de hoogte worden gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Ook op Soundflow adverteren?