News

Drake klaagt de vrouw aan die hem beschuldigde van verkrachting

Drake gaat lekker, en niet alleen op muzikaal gebied. De Canadese rapper klaagt een vrouw aan die hem beschuldigde van verkrachting en claimde zwanger te zijn.

Na Drizzy’s The Boy Meets World Tour vorig jaar in Manchester sprak hij af met ene Layla Lace en had ‘seks met toestemming van beide partijen’, zo luidt zijn aanklacht. Nadat Drake vervolgens niet meer reageerde op haar berichten, ging Lace naar de politie wegens ‘verkrachting’. De rapper werd verhoord en vrijgelaten. De vrouw in kwestie eiste miljoenen dollars van hem om te blijven zwijgen.

De In My Feelings-ster klaagt Lace nu aan voor afpersing, emotionele mishandeling, fraude en laster. Bovendien eist hij een schadevergoeding.

Het is overigens niet de eerste zwangerschapsclaim. Drake maakte op zijn laatste album Scorpion bekend de vader te zijn van zoontje Adonis, die hij verwekte bij een Franse stripper. De geruchten deden al langer de ronde en werden onder andere naar buiten gebracht op Pusha T’s disstrack The Story of Adidon. Drake gaf daarnaast toe zijn zoon, die destijds acht maanden oud was, slechts één keer gezien te hebben. Dat was ongetwijfeld niet een onderdeel van God’s Plan.