Food

Koken met bockbier? Vjeze Fur laat zien hoe je dat doet

Herfst is niet alleen het seizoen van warme chocolademelk met slagroom, maar ook van bockbier. Het moutige bier met een karamelachtige smaak is hét drankje waarmee je de koudere maanden doorkomt. Door de jaren heen hebben dan ook verschillende brouwers hun eigen bockbier ontwikkeld.

Maar wist je dat bockbier ook goed gebruikt kan worden om mee te koken? Vjeze Fur, die de afgelopen maanden Instagram heeft veroverd met zijn briljante kookvideo’s, laat het je hieronder zien. Hij heeft ervoor gekozen om goulash te maken.

Voor zijn gerecht gebruikte Freddy Tratlehner, zoals de creatieveling eigenlijk heet, het bockbierpakket van Beerwulf. In het pakket zijn zestien verschillende bockbieren te vinden, bijvoorbeeld de Bokkelul van brouwerij De Eeuwige Jeugd en Sexy Motherbocker van Oersoep. Ideaal om de verschillende soorten bockbier te proeven en je eigen favoriet te ontdekken. Het pakket kost 34,95 euro en is hier te bestellen.

Naast het bockbierpakket kun je bij Beerwulf meer dan 900 bieren uit meer dan 20 landen vinden. Al die biertjes zijn eenvoudig online te bestellen en worden binnen 24 uur bij jou thuis afgeleverd. Ideaal toch?

Ook op Soundflow adverteren?