Lists

Dit zijn de beste kerstliedjes van Mariah Carey

Wie denkt aan kerst, denkt aan de geboorte van Je… Mariah Carey! The queen of Christmas staat vanavond in een volle Ziggo Dome met haar kerstshow. Om alvast een beetje in de stemming te komen, hebben wij de beste kerstliedjes van de festive diva op een rijtje gezet.

Oh Santa!
Gospelkoor? Check. Kerstbellen? Check. Heel wat ge-‘ho-ho-ho’ in het refrein? Check. Dit nummer is kerst in een liedje. En als piek op de boom doet Mariah haar welbekende whistle-noten op het einde.

The Star
In haar meest recente kerstliedje zingt Mimi over het volgen van je hart onder begeleiding van een kinderkoor. Cute!

Silent Night
Vanaf de eerste “hmmm” zijn je oren ge-blessed. Als het koor erbij komt, is het al helemaal een harmonieus spektakel. Als dat geen gezegende kerst wordt!

When Christmas Comes
Deze niet hele bekende samenwerking verdient een plekje in alle kerst-afspeellijsten. De stemmen van Mariah en John passen per-fect bij elkaar.

O Holy Night
Mariah staat bekend om haar bijna immens hoge noten, maar in deze klassieker zingt ze ook noten die nog lager gaan dan waar lava ontstaat. Bewijst maar weer dat ze ook echt álles kan zingen.

All I Want For Christmas Is You
Deze track werd uitgebracht in 1994 en verbreekt sinds de release nog elk jaar records. Leuk weetje: Mariah harkt jaarlijks meer dan 3,5 miljoen dollar binnen met deze klassieker.

Ook op Soundflow adverteren?