News

De Rotterdamse rapper Feis (32) is doodgeschoten

2019 begint slecht voor de Nederlandse hiphopscene. Faisal Mssyeh, beter bekend als Feis, is vannacht op 32-jarige leeftijd overleden. AD.nl schrijft dat de rapper is doodgeschoten op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Ook zijn jongere broer raakte gewond.

Kort na vijf uur vond er een schietpartij plaats. Een slachtoffer zakte ter plekke ineen en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een ander slachtoffer meldde zichzelf in het ziekenhuis. Hij verkeert niet in levensgevaar. De politie arresteerde zeven verdachten op het Heemraadsplein. Na het lossen van meerdere schoten gaven deze verdachten zich over.

Op de Instagram-pagina van Feis is te zien hoe hij het nieuwe jaar met goede plannen begon. De Rotterdammer filmde zichzelf terwijl hij naar vuurwerk keek op de Kruiskade. “Nieuw jaar, nieuwe doelen. Een van die doelen is om nieuwe muziek te droppen.”

Feis brak in 2007 door met zijn bijdrage op Klein, Klein Jongetje van U-Niq. Daarna werkte hij samen met onder anderen Appa, Hef, Kempi, MocroManiac, Sjaak en Winne. Ook deed hij mee aan aan het programma Op Volle Toeren van Ali B.

Ook op Soundflow adverteren?