News

Een ooggetuige omschrijft waarom Feis en zijn broertje zijn neergeschoten

Vanochtend bereikte ons het treurige nieuws dat de Rotterdamse rapper Feis op 32-jarige leeftijd is overleden. Hij en zijn broertje Bilal werden neergeschoten op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Vanavond zijn er meer details naar buiten gekomen. Op de website van misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink omschrijft een ooggetuige wat er is gebeurd.

Zoals op Instagram al was te zien, vierde Feis de jaarwisseling met zijn broertje. Nadat ze eerst samen naar vuurwerk hadden gekeken, besloten de twee wat te gaan drinken in hun stamcafé. “Toen zij daar zaten kregen twee andere bezoekers een woordenwisseling met elkaar en viel er een glas op de grond”, vertelt de ooggetuige. “Een van die mannen trok een pistool en dreigde daarmee.”

“De eigenaar van het café zette beide mannen buiten neer. Het broertje van Feis wilde helpen en probeerde de ruzie te sussen. Een van de mannen reageerde daar zo agressief op dat Feis naar hem toeliep. ‘Luister eens, dit is mijn broertje man, rustig, anders hebben wij ook troubles.’ Voordat Feis was uitgesproken, werd hij neergeschoten door de man. Zijn broertje probeerde opnieuw te helpen, maar werd ook neergeschoten.”

Ook op Soundflow adverteren?