News

Er is een video opgedoken waarin Drake een minderjarig meisje zoent

De Amerikaanse zender Lifetime heeft afgelopen week het eerste deel van de documentaire Surviving R. Kelly uitgezonden, waarin minderjarige slachtoffers vertellen wat de zanger met ze heeft gedaan. Kort daarna verscheen er een video online, waaruit blijkt dat ook Drake de fout in is gegaan.

In de video zien we de Canadese rapper een meisje van zeventien betasten en zoenen. Drake vraagt het meisje tussendoor zelfs hoe oud ze is, maar dat lijkt hem niet uit te maken. “Ik wil niet naar de gevangenis gaan. Waarom zie je er zo uit? Ik weet niet of ik mij schuldig moet voelen, want ik heb het leuk gehad. Ik vond het fijn hoe ik je borsten tegen mijn borstkas voelde.” Daarna zoent hij het meisje nog een keer en verlaat ze het podium.

Volgens Cash Money Records, het platenlabel waar Drake bij zit, gaat het om oude beelden. Het zou zijn gefilmd in 2010 tijdens een concert in Colorado. Toch vinden veel fans het incident shockerend.

Drake wordt al langer raar aangekeken om zijn relaties met jongere vrouwen. Zo zou hij hebben gedatet met Bella Harris, die hij sinds haar zestiende kent. Ook zou Drake veel berichtjes uitwisselen met de 14-jarige actrice Millie Bobby Brown, waarin ze over jongens praten.

Ook op Soundflow adverteren?