Culture

Sterren bekennen dat MTV Cribs in scène werd gezet

Ken jij MTV Cribs nog? Het programma, waarin beroemdheden een kijkje gaven in hun luxe optrekjes, blijkt bijna 20 jaar na de eerste uitzending hartstikke nep te zijn geweest.

De bal ging rollen nadat JoJo vorige week bekende dat zij destijds het huis van haar opa had geleend. “Ik was constant op tour, dus ik leefde eigenlijk in hotels. Het huis wat ik toonde, was mijn huis helemaal niet. Alles was van mijn opa. En alles was dus ook gelogen”, onthulde de zangeres.

Robbie Williams ging nog een stapje verder en gebruikte een filmset in plaats van een echt huis. Hij huurde daarnaast acteurs in die zijn butlers moesten voorstellen. Ook Ja Rule liet een huis zien dat niet zijn eigendom was. Het ging om een pand dat de rapper had gehuurd om er een feestje te organiseren. De eigenaar van het huis diende een klacht in toen hij de aflevering zag.

Redman wilde wél zijn eigen huis gebruiken, maar mocht dat dan weer niet van MTV. “Ze wilden iets mooiers. Ze wilden een huis met een dubbele deur die ik kon opengooien. Mijn eigen woning was veel kleiner.”

Inmiddels blijkt dat zowat alles in het tv-programma in scène werd gezet. De huizen die je zag waren in heel wat gevallen gewoon voor een dagje gehuurd. Hetzelfde geldt voor de dure autocollecties.

Ook op Soundflow adverteren?