Events

De line-up van Amsterdam Open Air is bekendgemaakt

Na acht uitverkochte edities is Amsterdam Open Air een vaste waarde geworden in het Nederlandse festivallandschap. Ook dit jaar haalt het event weer de top van de muziekscene naar het Gaasperpark in onze hoofdstad, en wel op 1 en 2 juni. Vandaag maken we kennis met de line-up.

Het programma loopt uiteen van hiphopzwaargewichten als Bizzey en Broederliefde tot de internationale technogrootheden Luke Slater, Steve Bicknell en Function die een gezamenlijke live-set weggeven onder de naam LSD.

Verspreid over negen stages is het genieten van zowel opkomende namen als oudgedienden. Zo staan dit jaar onder meer Artbat, Bart Skils, Benny Rodrigues, Claptone, Colin Benders, David Vunk, De Sluwe Vos, Denis Sulta, Henrik Schwarz, Joris Voorn, Josylvio, Kris Kross Amsterdam, Latifah, Lucas & Steve, Luigi Madonna, Luuk van Dijk, Matador, Netsky, SG Lewis, Tiga, Tom Trago en Yung Felix op de line-up.

Ben je na een dag lang feesten nog niet moe? Dan kun je ’s nachts verdergaan op de camping, waar drie nachten op rij een campingstage te vinden is. Ook zal Amsterdam Open Air opnieuw AOA By Night hosten met een uitgebreide nachtprogrammering in verschillende Amsterdamse clubs. De line-up daarvan wordt later bekendgemaakt.

De pre-registratie kaartverkoop voor Amsterdam Open Air start op maandag 28 januari. Kans maken op een kaartje? Schrijf je dan hier in voor zaterdagochtend 26 januari, 12:00 uur. De voorgaande editie was binnen enkele uren uitverkocht, dus wees er snel bij.