Events

Afrojack, Alesso, Lil Kleine en Yellow Claw staan dit jaar op Kingsland Festival

Afrojack, Alesso, Lil Kleine en Yellow Claw zijn enkele van de artiesten die zojuist zijn aangekondigd voor de zevende editie van Kingsland Festival. Dit jaar viert het grootste Koningsdag-festival van Nederland in maar liefst vijf steden de verjaardag van onze koning. Naast Amsterdam, waar het in 2013 allemaal begon, worden ook Den Bosch, Groningen, Twente en Rotterdam aangedaan.

De line-up is per locatie net iets anders. Zo is in Amsterdam en Groningen Alesso de headliner. Dimitri Vegas & Like Mike zijn te vinden in Amsterdam, Den Bosch en Rotterdam. In de laatstgenoemde stad worden zij vergezeld door Afrojack, die ook de headliner voor Twente is. Andere namen zijn onder meer Bizzey, Kris Kross Amsterdam, Lil Kleine, Nicky Romero, Ronnie Flex, Sunnery James & Ryan Marciano en Yellow Claw.

In Amsterdam breidt het festival uit van vier naar zes stages. Het populaire concept TIKTAK is terug te vinden op alle locaties. Net zoals vorig jaar wordt de deephouse-sound vertegenwoordigd door Spinnin’ Sessions in Amsterdam en Groningen. Het underground concept ANTS brengt hun kolonie naar Amsterdam en Rotterdam. Daarnaast is er in Twente nog een Kings Stage Hard, in Amsterdam een Girls Love DJs stage en in Rotterdam een S’Oranje stage.

Check voor meer informatie over de line-up de website van Kingsland. De kaartverkoop voor het festival start op 7 februari om 12:00 uur.