Culture

‘Temptation Island’ betaalt duizenden euro’s voor een zoen of vrijpartij

Vanavond is het weer tijd voor hersenloze trash-tv en start het nieuwe seizoen van Temptation Island. Het programma is een relatietest waarbij koppels gescheiden van elkaar in een villa zitten op een zonnig eiland. Ondertussen proberen vrijgezellen hun te verleiden. Zoals te verwachten gaat dat niet altijd goed.

Koppels van Temptation Island doen over het algemeen mee omdat ze een gratis vakantie krijgen en bekend willen zijn. Vaak zijn het gezichten die in de tv-wereld regelmatig voorbij komen, omdat ze wanhopig alle castings langsgaan in de hoop ooit door te breken. Verleiders krijgen daarnaast nog een bak geld, zo wordt vandaag duidelijk.

AD-columniste Angela de Jong onthulde vanochtend in De Ochtend Show To Go dat ze onlangs iemand leerde kennen die in het verleden benaderd is om mee te doen aan het programma. Wat blijkt? Je krijgt 3000 euro voor een zoen. “Dus als je alle vier de vrouwen zoent hark je 12.000 euro binnen”, aldus Angela. “Voor het in bed krijgen van een vrouw krijg je zelfs 10.000 euro.” Een beetje triest.

Ook op Soundflow adverteren?