News

R. Kelly heeft nog maar 350.000 dollar op zijn bank staan

Gisteren kon je op Soundflow lezen dat R. Kelly opnieuw achter de tralies zit in verband met een alimentatieschuld. De Amerikaanse R&B-zanger heeft geen geld om de moeder van zijn kinderen een achterstallig bedrag van ruim 160.000 dollar te betalen. Veel mensen vragen zich nu af hoe een voormalig superster zo’n relatief laag bedrag niet kan ophoesten.

R. Kelly’s vermogen werd ooit geschat op 150 miljoen dollar. Vandaag de dag is dat bedrag een stuk lager. De zanger zou nog minder dan een miljoen waard zijn. In een interview met CBS This Morning vertelt hij slechts 350.000 dollar op de bank te hebben staan.

“Veel mensen hebben geld van mij gestolen”, aldus Kelly. “Ik ging drie weken geleden voor het eerst in mijn eentje naar een bank. Daar vroeg ik hoeveel geld er nog op mijn rekening staat. De bankmedewerkster vertelde dat ik nog slechts 350.000 dollar heb. Hoe kan ik dan alimentatie betalen? Als mijn ex-vrouw mijn naam door het slijk blijft halen, dan kan ik niet werken en niet betaald worden.”

Ook op Soundflow adverteren?