Events

Nederlander koopt Hongaars dorp en organiseert er zijn eigen festival

Elroy Thümmler, de man die het Hongaarse festival Sziget op de kaart zette in Nederland, komt deze zomer met zijn eigen festival. The Great Yonder vindt van 15 tot en met 18 augustus plaats in het Hongaarse dorpje Bedepuszta, dat door de Amsterdammer is opgekocht en gerenoveerd tot een soort ideale miniwereld: een circulaire plek met een minimale footprint, waar mensen terecht kunnen voor rust, ruimte en inspiratie.

Bij The Great Yonder krijgen artiesten de volledige vrijheid in de muziek die ze willen maken. Bezoekers kunnen genieten van natuur en ruimte. Het wordt een oprecht festival met een klein aantal bezoekers en zonder sponsors. Optredens zijn er van onder meer Jungle By Night en Jam de la Creme. Ook vinden er lezingen, yogaklassen en allerlei andere activiteiten plaats.

The Great Yonder wordt bewust kleinschalig gehouden. Het aantal tickets is gelimiteerd tot 300. De verkoop start op donderdag 28 maart om 12:00 uur. Kaarten zijn inclusief camping en kosten 250 euro. Daarnaast zijn er huizen en glampingopties te huur.

Ook op Soundflow adverteren?