Audio

Enrique dropt de single ‘Niet Stressen’ in aanloop naar zijn Spaanstalige EP

De afgelopen jaren hebben zowel de Nederlandse urban scene als de Latin scene een enorme groei doorgemaakt die niet onopgemerkt is gebleven. Elke week brengt nieuwe hits binnen beide genres en het aantal artiesten dat hier affiniteit mee heeft is intussen ontelbaar. Een van die artiesten is de Colombiaans-Nederlandse Enrique. Hij weet echter beide genres tot een geheel samen te smelten, wat al snel in de eerste successen resulteerde.

De meesten zullen de zanger kennen van zijn Spaanstalige cover van de track Merry, maar hij heeft in de tussentijd niet stilgezeten. Een aantal singles later maakt hij zich klaar voor de eerste EP genaamd , die volledig in het Spaans zal zijn. Maar ook in het Nederlands weet Enrique te verassen. Zijn laatste single Niet Stressen bevat alles wat een catchy nummer nodig heeft. Dansbare drums, vibey melodieën en een zweverige tekst zorgen ervoor dat je deze track ongetwijfeld vaker wilt horen.

Na Niet Stressen staat de Spaanstalige EP in de planning voor 5 april. is vanaf die de dag via al je favoriete streamingplatformen te beluisteren.

Ook op Soundflow adverteren?