News

Depressieve Justin Bieber last een muzikale pauze in

Justin Bieber brengt voorlopig geen nieuwe muziek uit. Dat heeft de 25-jarige zanger op Instagram laten weten. Hij wil zich eerst op zijn mentale gezondheid richten. De Canadees loopt namelijk al een tijdje met een depressie.

“Ik lees vaak dat jullie een nieuw album willen”, schrijft hij. “Ik heb mijn hele tienertijd, tot ik begin twintig was, getoerd. Ik heb mij gerealiseerd, en waarschijnlijk hebben jullie dat ook wel gezien, dat ik niet gelukkig was tijdens mijn laatste tour. Dat verdien ik niet en dat verdienen jullie niet.”

Bieber geeft aan dat hij druk is met het aanpakken van zijn psychische problemen. “Ik ben enorm gefocust op een aantal diepliggende problemen die ik heb, zodat ik er niet aan ten onder ga, zodat mijn huwelijk goed loopt en ik de vader word die ik wil zijn.”

Gisteren maakte de zanger al bekend dat hij een mobiele zuurstoftank heeft aangeschaft waarmee hij zij conditie hoopt te verbeteren. Het gaat om een zogenoemde Hyperbaric Oxygen Therapy-cabine, waarin onder hoge druk zuurstof kan worden ingeademd. De kostbare tank wordt al jaren gebruikt door celebrities. Michael Jackson zweerde erbij en ook Hollywoodacteur Keanu Reeves heeft er eentje thuis staan.

Ook op Soundflow adverteren?