News

Famke Louise nagelt biergooister aan de digitale schandpaal

Famke Louise heeft op Instagram een video gedeeld waarop is te zien hoe een meisje een bierflesje naar de zangeres gooit. “Jammer dat vrouwen elkaar altijd naar beneden halen! So naar deze meid”, schrijft ze bij de beelden. Het incident vond afgelopen weekend plaats tijdens Urban Rebels in Eindhoven.

Verschillende BN’ers hebben inmiddels gereageerd. “Kansloos”, zegt Monica Geuze onder de Instagram-post. Kempi: “Hoop dat d’r ouders het zien…” Tim Hofman omschrijft het voorval als ‘lame’.

In een tweede bericht zegt Famke dat ze sinds ze op het podium staat als schietschijf wordt gezien. “Dit heeft mij alleen maar sterker gemaakt. Echter is er nog een aspect van veiligheid. Door voorwerpen te gooien kan je mij letsel aanbrengen en daar trek ik de grens. Acties hebben consequenties.”

Ook de biergooister heeft een reactie geplaatst. “Famke, ik vind het echt niet meer leuk dat je dit erop hebt staan. Wil je het alsjeblieft verwijderen? Ik heb je al een dm gestuurd met sorry enzovoorts, maar je opent het niet.” Het meisje wordt naar eigen zeggen met haat en bedreigingen bestookt. Ook staat haar naam inmiddels overal op social media.