Events

Kali Uchis geeft binnenkort haar eerste Nederlandse optreden

Denk jij bij soul aan de seventies, wijde broeken en Aretha Franklin? Dan wordt het echt tijd voor een opfriscursus. Soul van nu klinkt namelijk elektronisch en up-to-date. Op zondag 9 juni kun je dat ervaren tijdens Red Bull presents The Future of Soul. Niemand minder dan Kali Uchis (US), RIMON en Jarreau Vandal treden op in de marmeren hal van het Koninklijk Instituut voor de Tropen. De verkoop van de pre-sale tickets start op 17 april om 12:00 uur voor 17,50 euro. De reguliere tickets volgen op 30 april.

Het is de eerste keer dat Kali Uchis in Nederland te zien is. De Colombiaans-Amerikaanse singer-songwriter vergaarde in 2018 wereldwijde bekendheid met haar vernieuwende debuutalbum Isolation en werd genomineerd voor een Grammy. Haar videoclip voor After The Storm is al meer dan 43 miljoen keer bekeken op YouTube.

Daarnaast staat rising star RIMON op het podium. Haar single Grace is wereldwijd via Spotify al bijna 2 miljoen keer beluisterd. Het Amsterdamse multi-talent Jarreau Vandal is co-curator van de show.