News

Drake’s afterparty in Club Air loopt uit op fiasco

Drake gaf deze week de laatste concerten van zijn Europese tour. Om dat te vieren werd er een afterparty georganiseerd in Club Air. Het feest was groots aangekondigd. Niet alleen Drake zou aanwezig zijn, maar ook onder anderen Ali B, Boef en Ronnie Flex.

Gisteravond was het dan eindelijk zover, maar gek genoeg hebben alle aangekondigde artiesten niet opgetreden. Drake kwam alleen even langs om zijn gezicht te laten zien in de VIP-ruimte. Hij ging daar op de foto met Rico Verhoeven. Nog geen half uur later was de Canadees alweer weg.

Ali B deed hetzelfde, terwijl Boef en Ronnie Flex helemaal niet aanwezig waren. Bezoekers zijn dan ook woedend en eisen hun geld terug. “Wij hebben vanavond 300 euro betaald aan de deur bij Club Air, maar geen enkele artiest is ooit komen opdagen. What’s going on?”, vraagt iemand op Twitter. Op Facebook noemt iemand de organisatoren ‘oplichters’. Ook Club Air heeft inmiddels gereageerd.

Het is niet de eerste keer dat de rapper zich de woede van fans op de hals haalt. Twee jaar geleden liet Drake een volledige zaal barsten, omdat hij ziek (lees: stoned) was. Het concert stond toen op 20 januari gepland, maar werd verplaatst naar 26 januari. Ook toen kon de show niet doorgaan, waarna die verplaatst werd naar maart en opnieuw niet plaatsvond. Dit jaar werd een concert zonder reden afgelast en twee andere optredens verplaatst.