Culture

‘Ex On The Beach’-deelneemster Lena gebruikt lachgas en ramt 6 auto’s

Een auto met daarin Ex On The Beach-deelneemster Lena heeft gisteravond in Leeuwarden voor een ravage gezorgd. De realityster en een vriendin hebben over een afstand van honderd meter zeker zes auto’s geramd. Vlak voor het ongeluk deelde Lena een filmpje op Instagram waarin was te zien hoe de twee al rijdend aan het lachgas zaten. De politie bevestigt de ravage en meldt dat de passagiers inderdaad vermoedelijk onder invloed waren van lachgas. Echter is daar momenteel nog geen test voor, zoals bij drank en drugs.

Buurtbewoners werden opgeschrikt door luid lawaai. “Ik hoorde een klap, nog een klap en toen was het stil”, vertelt iemand. Buiten trof ze een auto aan met daarin de vrouwen. “Ze probeerden weg te rijden, maar een aantal mensen uit de buurt gingen voor de auto staan.” Op het moment dat de inzittenden uitstapten, vielen er meerdere ballonnen uit de deur. Achterin lag een tank voor lachgas.

Michella Kox heeft beelden van de ravage doorgestuurd gekregen en gedeeld. Het mag wel duidelijk zijn dat dit heel anders had kunnen aflopen. Wat een ontzettend domme actie.

LENA LENA LENA !!! HET WAS VAST EEN VERJAARDAG FEESTJE IN JOUW AUTO ! DIE BALLONEN 😂✌️ ( heb je 1 x gered maar aangezien…

Geplaatst door Michella Anne Fleur Kox op Zondag 28 april 2019

EVEN APELDOORN BELLEN HAHAHHAHA !!! Geen medelijden mee !!! Zo gevaarlijk ! Speelt met mensen zijn leven domme domme domme GEIT

Geplaatst door Michella Anne Fleur Kox op Zondag 28 april 2019

Ook op Soundflow adverteren?