News

Justin Bieber vergelijkt Chris Brown met 2Pac en Michael Jackson

De populariteit van Chris Brown is door een aantal schandalen flink afgenomen, maar Justin Bieber vindt dat onterecht. De Canadese zanger neemt het in een Instagram-post op voor Brown en schaart zijn collega in hetzelfde rijtje als 2Pac en Michael Jackson.

“Iedereen wacht altijd met waardering geven aan mensen. Wanneer Chris Brown na een lang leven overlijdt, zal je missen wat je al die tijd al voor je had”, schrijft hij. “De mensen die het talent van Chris onderschatten door een fout die hij ooit heeft gemaakt, moeten hier eens over nadenken.” De tekst staat bij een foto van Brown naast portretten van Jackson en Shakur, waarmee Bieber wil zeggen dat Brown een combinatie van de twee overleden artiesten is.

Chris Brown werd in 2009 veroordeeld voor het mishandelen van zijn toenmalige vriendin Rihanna. In 2016 werd hij gearresteerd voor het bedreigen van een vrouw met een vuurwapen. Ook begin dit jaar ging het mis, toen Brown in januari werd opgepakt in Parijs nadat een vrouw hem had beschuldigd van verkrachting.

Chvrches
Onlangs ontstond er een ruzie tussen Chris Brown en Chvrches. De Schotse band vindt het niet kunnen dat Marshmello samenwerkt met een ‘misbruiker’. “We zijn boos, in de war en teleurgesteld door Marshmello’s beslissing om samen te werken met Chris Brown. We respecteren hem als persoon, maar door samen te werken met misbruikers, wordt hun gedrag mogelijk gemaakt, goedgepraat en zelfs aangemoedigd”, schreef de band op social media.

Brown reageerde fel op de actie: “Dit is het soort mensen van wie ik hoop dat ze voor een bus vol psychiatrische patiënten lopen”, schreef hij. “Het doet vast pijn dat jullie zoveel moeite hebben met het leven en vervolgens mijn succes moeten aanschouwen.”

Ook op Soundflow adverteren?