Fashion

Kylie Jenner droeg tijdens het Met Gala voor 5 miljoen dollar aan sieraden

De sieraden die Kylie Jenner vorige week tijdens het Met Gala in New York droeg, waren een kleine vijf miljoen dollar waard. De Amerikaanse realityster ging na het gala door naar een afterparty, waar ze nog eens 3,7 miljoen dollar aan sieraden droeg. Dat heeft Daily Mail uitgerekend.

De 21-jarige had op het gala drie peperdure ringen om. Ook droeg ze oorbellen van Lorraine Schwartz, met diamanten en een 70-karaats saffier. Op de afterparty had ze oorbellen in met edelsteen en bijpassende ringen.

Kylie Jenner had de juwelen allemaal te leen, maar de jongste ‘self-made’ miljardair ooit kon ze waarschijnlijk ook prima zelf betalen. Toch hoeft een goede outfit niet altijd duur te zijn. Dat bewees Kanye West, die op het Met Gala een Dickies-jasje droeg van slechts 40 euro.

Ook waren er veel celebrities die voor gouden oorringen gingen, een trend die de laatste tijd steeds populairder wordt en bovendien ook nog eens goed betaalbaar is bij populaire webshops als My Jewellery.

Heb je meerdere gaatjes in je oor? Dan kun je helemaal losgaan. Combineer oorringen voor een speels effect. Je kunt kiezen voor gouden oorringen die bij elkaar passen, maar diverse materialen gebruiken kan eveneens. Ook staat het leuk om oorringen te combineren met oorknopjes.

In samenwerking met My Jewellery