Gouden plaat Lil Kleine
News

Lil Kleine gaat voor de allergrootste gouden plaat ooit

Lil Kleine heeft vandaag meer details bekendgemaakt over zijn aankomende album. Het Album, zoals de plaat gaat heten, verschijnt op 20 september. Onlangs verschenen de eerste singles Het Geluid en Dichterbij Je, waarvan laatstgenoemde een videoclip kreeg waarin verloofde Jaimie te zien is. De clip heeft inmiddels meer dan een miljoen views te pakken en is al een week trending op YouTube.

In aanloop naar Het Concert in de Ziggo Dome dit weekend is het al mogelijk om Het Album te pre-orderen via deze link. Iedereen die een order plaatst krijgt een plek op de grootste gouden plaat ooit. In totaal zullen er maar liefst 20.000 namen op de award worden gegraveerd. Dat maakt Lil Kleine bekend met de onderstaande video.

“Het krijgen van een gouden plaat is altijd een magisch moment dat alleen maar mogelijk is door al mijn trouwe fans. Ik vind het heel bijzonder om deze ervaring nu met hun te kunnen delen.”

Fans die het album kopen ontvangen een paar weken voor de release een speciale link met actiecode. Hiermee kunnen de pre-orderaars hun naam (of die van iemand anders) doorgeven. Vervolgens ontvang je een persoonlijk filmpje van het graveerproces, waarop te zien is hoe jouw naam wordt geplaatst op de gouden plaat.

Ook op Soundflow adverteren?