Events

De brede line-up van Mandala Festival is onthuld

Eind juni is het weer tijd voor Mandala Festival. Het evenement werd enkele jaren geleden bedacht door Julia Mingers, dochter van Extrema-oprichter Marcel Mingers, die destijds vijf was. Met wat hulp van papa, beleefde het festival in 2016 zijn eerste editie. Nu staat de vierde editie voor de deur.

Mandala Festival telt dit jaar zestien verschillende Tribes, stuk voor stuk unieke areas op het festival met een eigen thema. De brede line-up bestaat uit onder meer Broken Brass Ensemble, David Vunk, Fresku, Omar Souleyman, Palmbomen II, Philou Louzolo, San Proper, The Mauskovic Dance Band, Tom Trago en Vive la Fête. Verwacht dus bands, hiphop, elektronische muziek en zelfs afrodisco.

Daarnaast is er op het festival veel kunst en theater te vinden. Zo vindt in de bossen ‘s nachts een prachtig schouwspel plaats, met dank aan de verschillende lichtkunstenaars. Midden op het water verrijst de Temple of Spirits, een grote kunstinstallatie waar je in én op kunt. Voor een portie yoga en bezinning, breng je een bezoek aan de Tribe Trees of Chi.

Mandala Festival vindt plaats van 27 juni tot en met 30 juni op Vakantiepark De Bergen in Wanroij. Tickets zijn te koop op Mandalafestival.com.