Events

Flume gaat op tour en komt ook naar Nederland

De stilte rondom Flume is voorbij. Na een afwezigheid van twee jaar bracht de producer in maart zijn mixtape Hi This Is Flume uit, die inmiddels meer dan 35 miljoen keer is gestreamd. Morgen verschijnt er meer nieuwe muziek. Al die nummers kun je binnenkort live gaan aanschouwen, want Flume komt naar Nederland.

De Australiër staat op woensdag 6 november in AFAS Live, Amsterdam. De kaartverkoop start op 21 juni om 10:00 via Ticketmaster. Kaarten kosten 44,68 euro, inclusief servicekosten. Tijdens zijn tour worden ook steden als Antwerpen, Berlijn, Londen en Parijs bezocht.

Flume, die eigenlijk Harley Streten heet, kreeg wereldwijd bekendheid door zijn gelijknamige debuutplaat uit 2012 met hits als Holdin On en en Sleepless. Daarna debuteerde hij onder andere op festivals als Coachella, Lollapalooza en Lowlands, verkocht hij de toenmalige Heineken Music Hall uit en maakte hij remixen voor acts als Disclosure en Lorde. Zijn debuutplaat werd in 2016 opgevolgd door Skin. Hiermee deed Flume een wereldwijd uitverkochte tournee, ontving platinum en gouden platen in meerdere landen en mocht zijn eerste Grammy mee naar huis nemen.