Videos

Arjen Lubach releast een nummer over de ex van Thierry Baudet

Arjen Lubach trok de afgelopen maanden met een theatertournee door het land. De show bevatte veel muziek, waaronder een nummer over de ex van Thierry Baudet. NRC noemde de hilarische rap het hoogtepunt van de voorstelling. Veel bezoekers dachten daar hetzelfde over. Reden voor Arjen om de track officieel uit te brengen, inclusief bijbehorende videoclip.

“Na afloop van de shows bleek steeds dat het publiek dit nummer graag nog eens zou luisteren of zou laten horen aan anderen. Het op ware gebeurtenissen gebaseerde lied (geen commentaar verder) zou dan ook zeker een leven buiten de theaters verdienen. Omdat ik weet dat Top Notch graag buiten de gebaande paden loopt en dit een typische crossover tussen muziek en comedy is, vond ik het leuk om het project naar een next level te tillen bij het grootste hiphoplabel van Nederland”, aldus de komiek over de release.

Het is overigens niet de eerste keer dat Arjen Lubach en Top Notch samenwerken. In 2014 maakte hij al een remix van Zandloper van Typhoon.