Culture

Penn Badgley licht een tipje van de sluier op over ‘You’ seizoen 2

Het einde van het eerste seizoen van You liet kijkers vol spanning achter. Is Beck echt vermoord of leeft ze nog? De Amerikaanse acteur Penn Badgley, die in de serie de charmante maar manipulatieve stalker Joe speelt, heeft een tipje van de sluier opgelicht over het tweede seizoen.

Penn zegt in een interview met ET dat zijn personage inderdaad Beck heeft vermoord. In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen zal te zien zijn wat Joe precies met haar heeft gedaan. “Er komt een flashback waarin je meer zult zien”, zo vertelt hij. “In het eerste seizoen word je er nog een beetje voor beschermd.”

De acteur laat ook weten dat hij niet snapt waarom de kijkers Joe zo leuk en aantrekkelijk vinden. “Hij is echt verknipt. In Joe’s hoofd is Beck niet eens dood. In zijn gedachten zijn al zijn slachtoffers nog in leven, omdat hij nog steeds de pijn voelt die zij hem hebben aangedaan.”

Wanneer het tweede seizoen van You op Netflix verschijnt is nog niet duidelijk. Wel weten we dat Penn opnieuw in de huid kruipt van Joe en dat ook Candace een comeback maakt.