Events

Je kunt door de verwachte regen voor een prikkie naar Lowlands

Het is momenteel goedkoper dan ooit om naar Lowlands te gaan. In de voorverkoop kostte een ticket 210 euro, maar door de verwachte regen gaan kaartjes op Ticketswap nu voor dumpprijzen weg. De snelle beslisser kan al voor 110 euro naar het festival in Biddinghuizen.

Lowlands vindt komend weekend plaats. In maart waren alle 60.000 tickets uitverkocht, maar nu er veel regen is voorspeld haken sommige bezoekers af. Op moment van schrijven zijn er al 6400 kaarten via Ticketswap verkocht en worden er 300 aangeboden.

Volgens Weerplaza wordt het tijdens Lowlands vooral erg wisselvallig. Donderdagochtend trekken er buien over het festivalterrein en waait het. Vrijdag ziet de lucht er dreigend uit, maar blijft het waarschijnlijk droog. Zaterdag wordt de slechtste dag met regen en flinke windstoten. Zondag valt er nog een enkel buitje, maar kan het tussendoor nog best een mooie dag worden.

Wil jij dus grote namen als A$AP Rocky, Billie Eilish en The National live zien én ben je niet bang voor typisch Nederlands weer? Dan is dit het moment om je slag te slaan.