Culture

Netflix komt met goed nieuws voor horrorliefhebbers

Netflix-gebruikers zijn dol op horror. Grimmige films en series worden erg goed bekeken. Het is dan ook niet vreemd dat Netflix aankondigt binnenkort met vijf nieuwe horrorfilms te komen. In een teaser op YouTube krijgen we alvast een klein voorproefje van de aankomende releases.

Op 27 september verschijnt In The Shadow Of The Moon, over een rechercheur met een obsessie voor een mysterieuze seriemoordenares die op een onbegrijpelijke manier te werk gaat. Een week later, op 4 oktober, komt de Stephen King-verfilming In The Tall Grass uit. Deze film draait om een zwangere vrouw en haar broer, die een noodkreet horen in een veld met hoog gras.

Vanaf 11 oktober kun je de film Fractured streamen. Nadat zijn vrouw en gewonde dochter verdwijnen op de eerste hulp, gaat een man in paniek op zoek en verdenkt hij het ziekenhuis van hun verdwijning. Eli, die op 18 oktober verschijnt, draait om een ziek jongetje die in een geïsoleerde kliniek wordt gestopt. De film belooft een van de engste horrorfilms van dit jaar te zijn.

Rattlesnake, die op 25 oktober wordt uitgebracht, volgt een alleenstaande moeder wiens dochter door een mysterieuze vreemdeling wordt gered van een dodelijke slangenbeet. Om haar dank te betuigen, moet ze iets vreselijks doen als tegenprestatie.