News

Kanye West stelt zijn album opnieuw uit en komt met opvallend nieuws

Jesus Is King, het nieuwe album van Kanye West dat vandaag uit zou komen, is opnieuw uitgesteld. Dat meldt de Amerikaanse muzikant op Twitter. “Bedankt dat jullie zo loyaal en geduldig zijn. We zijn op dit moment de mixen van Everything We Need, Follow God en Water aan het verbeteren. We zullen niet slapen voordat dit album af is”, schrijft hij.

Het ziet er naar uit dat Kanye uiteindelijk toch is gaan slapen, want de plaat is er nog steeds niet. De release van Jesus Is King werd eerder al meerdere keren uitgesteld. Het project zou vorig jaar verschijnen onder de naam Yandhi. Daarna werd de releasedatum verschoven naar november, toen naar september dit jaar en vervolgens naar 25 oktober. Ook die datum blijkt dus niet te kloppen.

Ondertussen komt Kanye met opvallend nieuws. Ondanks dat Jesus Is King er nog niet is, kondigt hij vandaag al wel de opvolger aan in een podcast van Beats 1. Jesus Is Born moet op 25 december worden uitgebracht, maar Kanye kennende wordt dat waarschijnlijk ergens in de zomer van 2034.