Culture

PUMA lanceert een academy met colleges van o.a. Shelly Sterk

PUMA moedigt vrouwen al jaren aan om zich op hun sterkste punten te focussen, hun plaats in de maatschappij te ownen en anderen te inspireren. Dit najaar gaat het merk nog een stap verder met de lancering van de PUMA Academy, een on- en offline platform om de ontwikkeling en empowerment van vrouwen te bevorderen.

Ieder halfjaar start er een nieuwe cursus met een ander thema en andere experts. Denk hierbij aan onderwerpen als: omgaan met stress, carrièreplanning opstellen en de mogelijkheden van personal branding. Het lesprogramma is gratis online te volgen. PUMA organiseert daarnaast offline classes waar thema-experts hun colleges geven.

Op 5 november begint het allereerste semester van de PUMA Academy met als thema: ‘Relax! Hoe om te gaan met stress en social pressure’. De experts van dit semester zijn tv-presentatrice Shelly Sterk, stressdeskundige Suzan Kuijsten en artist manager Froukje Bouma.

De Academy wordt gelanceerd op 5 november in Amsterdam, tijdens een feestelijke kick-off onder leiding van presentatrice Veronica van Hoogdalem. De online cursus is vanaf 17 januari 2020 te volgen, de offline colleges starten op 15 januari 2020 en vinden gedurende drie maanden plaats. Check voor meer informatie (en inschrijvingen) PUMAacademy.nl.