News

De ruzie tussen Anouk en Lil Kleine viel nogal tegen

We hebben er maanden op moeten wachten, maar gisteravond werd dan eindelijk de ruzie tussen Anouk en Lil Kleine in The Voice uitgezonden. Heel Nederland zat klaar met een bak popcorn om de twee in elkaars haren te zien vliegen. Het was dan ook een grote teleurstelling dat er eigenlijk helemaal niks gebeurde.

Na een rapbattle tussen Corleone, Dalo en Nigel Sean kwam Lil Kleine met de meest nutteloze feedback ooit. “Ik heb er niet echt een mening over. Ik weet niet wie ik de beste vond”, zei hij. Opmerkelijk, want je zou denken dat Lil Kleine juist een mening heeft als als het gaat om rap. En dat vond ook Anouk erg vreemd. “Het verbaast mij dat jij niks zegt. Zij zijn juist hier omdat jij hier zit en niet omdat deze oude taart hier zit.”

Lil Kleine voelde zich aangevallen. “Als je mijn mening wil zal ik je precies zeggen dat het echt heel slecht is.” Anouk vroeg vervolgens waarom hij dat dan niet doet. “Je zit toch om een mening te geven hier of niet?”, reageerde ze fel.

Naar verluidt is het meningsverschil achter de schermen verder uit de hand gelopen, maar daar zijn geen beelden van. Bekijk het fragment van de ‘ruzie’ tijdens de uitzending hierboven. De woordenwisseling tussen Anouk en Lil Kleine begint bij 5:50.