Events

Kingsland Festival viert Koningsdag met o.a. Afrojack, Fisher en Wizkid

Het lijkt misschien ver weg, maar voor je het weet is het weer Koningsdag. Kingsland Festival, het grootste oranjespektakel van Nederland, strijkt op 27 april neer in Amsterdam, Groningen, Rotterdam en Tilburg. De line-up bestaat dit jaar onder meer uit Afrojack, Fisher, Joris Voorn, Lucas & Steve, Nicky Romero, Oliver Heldens, Sam Feldt, Snelle, Sunnery James & Ryan Marciano en internationale superster Wizkid. Dat maken organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events vandaag bekend.

TIKTOK host dit jaar wederom een stage in Amsterdam, Groningen en Rotterdam. In onze hoofdstad zal niemand minder dan Wizkid optreden. Hij wordt bijgestaan door Yxng Bane. Verder zullen op de TIKTAK-podia verdeeld over de drie steden onder meer Frenna, Josylvio, Lil Kleine, Ronnie Flex, Sevn Alias en Snelle te zien zijn. Amsterdam krijg ook een Pure Hiphop-stage met namen als Bokoesam, Dopebwoy, Hef en Kevin

Een andere opvallende artiest op de line-up is de Australische dj Fisher, die vorig jaar doorbrak met de hit I’m Losing It. Hij zal in Amsterdam, Groningen en Rotterdam te zien zijn op de stage van ANTS. Andere headliners die ANTS verwelkomt zijn onder meer Benny Rodrigues, Franky Rizardo en Joris Voorn.

Kingsland Festival vindt dit jaar voor de achtste keer plaats. Er worden 120.000 bezoekers verwacht. Voor alle locaties is de volledige line-up vandaag bekendgemaakt. Check Kingslandfestival.nl voor een overzicht. Tickets gaan op 6 februari om 12:00 uur in de verkoop.