Culture

Dit nieuwe platform brengt artiesten en clubs naar je woonkamer

Clubs bezoeken zit er helaas voorlopig niet in. Gelukkig is er nu een online platform dat artiesten en clubs naar jouw woonkamer brengt. The Cloud Rave, zoals de site heet, organiseert in samenwerking met biermerk Bud livestreams vanuit verschillende clubs. Op deze manier kun je realtime met je vrienden de tofste dj-sets volgen. Wie wil kan tijdens het virtueel raven een donatie doen aan het Rode Kruis om hen financieel te ondersteunen in de strijd tegen corona.

The Cloud Rave zorgt ervoor dat lokale clubs mensen bij elkaar kunnen blijven brengen, dat artiesten hun podium behouden en dat consumenten een centrale plek hebben om samen te genieten van muziek. Vriendengroepen kunnen op deze manier digitaal op stap gaan en geld doneren aan het Rode Kruis. Bud verdubbelt alle donaties die binnenkomen via het platform.

Op The Cloud Rave zijn elke dag minimaal drie gecureerde livestreams te vinden. De eerste livestream wordt dit weekend georganiseerd vanuit The Student Hotel in Amsterdam. De line-up bestaat uit onder meer Cinnaman, Rachel Green en Tanzmachine. Check Thecloudrave.com voor meer informatie.