News

Adele deelt een foto van haar nieuwe look (en fans zijn in shock)

Adele heeft op Instagram een foto gedeeld van haar nieuwe uiterlijk. De Britse popzangeres is de afgelopen maanden flink afgevallen en toont nu het verbluffende resultaat. Naar verluidt zou ze 44 kilo lichter zijn.

Adele was vijf maanden afwezig op social media. Gisteren vierde ze haar 32ste verjaardag en poseerde de zangeres voor een gouden boog met rozen. Het kiekje, dat vermoedelijk is gemaakt voor haar huis in Los Angeles, toont een enorme transformatie. Ineens heeft Adele een slanke taille en lang blond haar.

“Bedankt voor alle verjaardagsliefde. Ik hoop dat jullie veilig en gezond blijven in deze bizarre tijd. Ik wil alle hulpverleners en mensen met een cruciaal beroep bedanken, die ons beschermen terwijl zij hun leven riskeren. Jullie zijn engelen”, schrijft Adele bij de foto. Over haar comeback zegt ze niks.

Fans waarderen de boodschap, maar zijn vooral onder de indruk van haar nieuwe look. “Wauw! Je bent mooi”, reageert iemand. “Je hebt hard gewerkt om er zo uit te zien, maar voor mij was je altijd al een prachtige vrouw.”

Hoe het Adele precies lukte om in korte tijd veel af te vallen, is vooralsnog een raadsel. Volgens Britse media zou ze het zogenoemde sirtfood-dieet, waarbij plantaardig voedsel centraal staat, hebben gedaan.