Gouden plaat Lil Kleine
News

Lil Kleine ontvangt een platina award voor meer dan 100 miljoen streams

Lil Kleine was gisteravond te gast bij Beau om het succes van zijn album Jongen Van De Straat te vieren. Beau van Erven Dorens verraste de rapper met een platina award voor het project, dat goed is voor meer dan 100 miljoen streams.

Ook was tijdens de uitzending voor het eerst de grootste gouden plaat ooit te zien, een award van 2,6 meter breed en 2,1 meter hoog waarop 20.000 namen van zijn fans gegraveerd staan. Vanaf vandaag kan iedereen zijn of haar naam terugvinden op Ikbenmetlilkleine.nl.

Tijdens de talkshow vertelde Lil Kleine hoe hij het ervaren heeft om zijn album uit te brengen terwijl hij zelf in quarantaine in het buitenland zat. De artiest benadrukte hoe dankbaar hij zich voelt voor alles wat hij meemaakt: “Daar besefte ik me meer dan ooit wat ik heb bereikt en waar ik dankbaar voor ben. Als je elke dag optreedt kom je daar eigenlijk niet aan toe. Tijdens deze periode die ik met mijn gezin doorbracht heb ik hier de tijd voor kunnen nemen. Als je bereikt waar je altijd van hebt gedroomd, dan krijg je ook een bepaalde rust over je heen. En dat hoor je terug in het album.”