Events

Audio Obscura gaat dj-sets tonen in Pathé-bioscopen

Muziekliefhebbers kunnen binnenkort eindelijk weer samen genieten van hun favoriete artiesten. Audio Obscura gaat namelijk dj-sets uitzenden in Pathé-bioscopen. De Amsterdamse dj Joris Voorn krijgt de eer om de eerste stream te doen.

De streams starten op donderdag 11 juni, waarna vervolgens elke week een gloednieuwe stream in de bioscoop in première gaat. Ze zullen steeds eerst een week lang exclusief te zien zijn in verschillende zalen door het land en komen daarna online op Audio Obscura’s kanalen. Uiteraard gaat alles geheel conform de richtlijnen van het RIVM waarbij er 30 personen per zaal mogen plaatsnemen op 1,5 meter afstand. Bezoekers zijn zelf vrij om een dansje te doen in hun eigen stoel.

Het gaat om speciale sets, die zijn opgenomen tijdens de zonsondergang op iconische en historische locaties door heel Nederland. Zo gaan verschillende artiesten optreden bij onder meer Forteiland Pampus, de Euromast en het Scheepvaartmuseum. De eerste stream wordt gedaan door Joris Voorn tussen de negentien windmolens van Kinderdijk. Later zullen onder meer Carista, Detroit Swindle, Eelke Kleijn, Job Jobse en Patrice Bäumel optreden. Gedurende de zomer worden er nieuwe locaties en artiesten onthuld.

Tickets voor Audio Obscura’s Revere Series kosten 12,50 euro. Check Pathe.nl/audio-obscura voor meer informatie.