Events

Tomorrowland komt in juli met een virtueel festival

Tomorrowland organiseert op zaterdag 25 en zondag 26 juli een digitale editie van het wereldberoemde festival. Tomorrowland Around The World wordt een spectaculaire 3D-entertainmentervaring die toegankelijk is voor mensen van alle leeftijden, waar dan ook ter wereld. Er zijn maar liefst acht stages.

Festivalbezoekers kunnen online eenvoudig navigeren door een magische wereld en zo het volledige festivalterrein op een interactieve manier ontdekken met vrienden. Zoals bij eerdere edities van Tomorrowland, zullen muziek en spectaculaire shows centraal staan. Elke stage zal muziek bieden van ’s werelds beste artiesten uit de elektronische dansmuziek, inclusief vuurwerk- en lasershows. Naast de muziek kun je genieten van inspirerende webinars, games en workshops.

Tomorrowland Around The World vindt plaats op 25 en 26 juli. De line-up wordt aangekondigd op maandag 15 juni. De ticketverkoop start op donderdag 18 juni. Een dagticket kost 12,50 euro en een weekendticket 20,00 euro. Check voor meer info Tomorrowland.com.