Events

Dit zijn de eerste namen van Exit Festival (dat wél doorgaat deze zomer)

Deze zomer zijn vrijwel alle festivals afgelast, maar er is één uitzondering. Exit Festival, dat plaatsvindt van 13 t/m 16 augustus in Servië, gaat wél door. Alle officiële gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen in acht nemend, zal het festival deze zomer 20 (in plaats van 40) podia en zones openen, verspreid over het kolossale Petrovaradin Fort. Bovendien wordt het aantal bezoekers beperkt tot 50% van de capaciteit.

Vandaag heeft de organisatie het eerste deel van de line-up aangekondigd. Onder meer Amelie Lens, Black Coffee, Boris Brejcha, Laibach, Nina Kraviz, Ofenbach, Paul Kalkbrenner, Robin Schulz en Tale Of Us zijn van de partij. Bekijk de aankondigingen hieronder voor meer namen.

Exit-gangers die vóór de tijdelijke verkoopstop een ticket hadden gekocht mogen kiezen of ze hun ticket willen inzetten voor de augustus-editie of liever willen bewaren voor volgend jaar. Ook krijgen ze binnenkort de optie om een andere compensatie-regeling aan te vragen. Sinds 1 juni is het tevens mogelijk nieuwe tickets à 110 euro te kopen voor het vierdaagse festival in augustus.