News

Justin Bieber woest na beschuldiging van verkrachting

Justin Bieber is woest. Ene Danielle beweerde afgelopen weekend via een anoniem Twitter-account dat ze door de Canadese zanger zou zijn verkracht in het Four Seasons hotel in Austin. Volgens Bieber is dit complete onzin.

“Normaal gesproken reageer ik niet op dit soort dingen, omdat ik hier al heel mijn carrière mee te maken heb. Maar na een lang gesprek met mijn vrouw en mijn team wil ik hier toch graag wat over zeggen”, aldus de zanger.

Rekeningafschriften
Om te bewijzen dat de beschuldiging onjuist is, deelde Bieber enkele rekeningafschriften waaruit blijkt dat hij op die bewuste dag in Texas helemaal niet op de plek was waar zijn beschuldiger hem plaatst.

“Roddels zijn er helaas altijd, maar seksueel misbruik laat ik me niet zomaar aanpraten. Ik wilde er eigenlijk meteen op reageren toen ik dit hoorde, maar uit respect voor alle slachtoffers die daadwerkelijk te maken hebben gehad met dergelijk misbruik, wilde ik er zeker van zijn de juiste boodschap over te brengen.”

Actie ondernemen
“Voor alle duidelijkheid: Ik was die avond inderdaad in Austin, met mijn toenmalige vriendin Selena Gomez. Ik sliep niet in het Four Seasons hotel, maar in een Airbnb. En de avond daarna sliep ik in het Westin hotel. Elke melding van seksueel misbruik moet serieus genomen worden en daarom wilde ik hier ook zelf op reageren. In mijn geval is dit verhaal feitelijk onmogelijk.” Bieber zal dan ook actie ondernemen tegen de mensen die hem in kwaad daglicht willen stellen.