Events

Sensation komt met een indrukwekkend eerbetoon

Op 4 juli, bijna twintig jaar na de eerste editie van Sensation, had het vernieuwde concept Beyond Sensation moeten plaatsvinden in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Zoals vrijwel alle evenementen deze zomer, kan ook Beyond Sensation geen doorgang vinden en wordt het event verplaatst naar 3 juli 2021.

Om fans alsnog een onvergetelijke belevenis te bezorgen heeft ID&T een creatief alternatief bedacht. De lichtshow Monument Of Light zal de Johan Cruijff ArenA doen oplichten en in de wijde omtrek te zien zijn.

“Met de show brengen we een eerbetoon aan iedereen die de hoop erin heeft gehouden tijdens de lockdown. We willen bovenal iedereen aanmoedigen om straks weer in volle glorie het leven te vieren. Na donkere tijden, komt er licht. Met dit gegeven is de show ontstaan”, aldus organisator Eric Keijer.

Monument Of Light start op 4 juli om 23:00 uur en is te bekijken via Sensation.com. De show vloeit naadloos over in een speciale set van Sunnery James & Ryan Marciano, die volledig in lijn ligt met het verhaal van Sensation.