Events

WOO HAH! organiseert een online festival

Het festivalseizoen is dit jaar in het water gevallen, maar dat weerhoudt de organisatie van WOO HAH! er niet van om alsnog iets te organiseren. Op 10, 11 en 12 juli komt het festival online tot leven tijdens WOO HAH! All Day, een livestream gevuld met optredens, interviews, interactie en exclusieve opnames van oude shows. Tickets zijn vanaf maandag 6 juli om 14:00 verkrijgbaar.

Gedurende WOO HAH! All Day worden er shows uitgezonden vanuit 013 in Tilburg en de Red Bull Music Studios in Amsterdam. Bezoekers worden getrakteerd op interviews, Q&A’s en winacties. Ook zijn er reporters in het land actief die kijkers thuis bezoeken. Daarnaast zie je niet eerder online vertoonde beelden van WOO HAH! 2017, 2018 en 2019. Als klap op de vuurpijl worden de eerste namen van WOO HAH! 2021 bekendgemaakt.

Mensen die tickets hebben gekocht voor WOO HAH! 2020 of 2021, krijgen gratis toegang tot de stream. Indien dit niet het geval is betaal je 7,95 euro. De line-up wordt binnenkort onthuld. Check voor meer informatie Woohahallday.com.