Stuff

Parfumado, de Spotify voor geurtjes, wordt steeds populairder

Parfumado wordt steeds populairder. De Nederlandse startup, die abonnementen op samples van parfums verkoopt, draaide vorig jaar meer dan 1,5 miljoen euro aan omzet en verwacht dat dit jaar te verdubbelen. Dit succes is mede te danken aan het tv-programma Dragons’ Den, waarin oprichters Floor en Martijn van Rooy een investering uit de portemonnee van Michel Perridon binnenhaalden.

Pocketsize parfumflesje
Het concept van Parfumado is simpel: voor 14,95 euro per maand ontvang je een flesje parfum van 8ml. Met vier keer sprayen per dag doe je dan ongeveer een maand met zo’n pocketsize parfumflesje. Abonnee’s kunnen kiezen uit honderden parfums van merken als Cartier, Prada, Tom Ford en Versace.

Het grote voordeel van Parfumado is dat de dienst volledig flexibel is. Je kunt de service altijd pauzeren en stopzetten. Zit je bijvoorbeeld een maandje krap bij kas of is je geurtje van vorige maand nog niet op? Dan pauzeer je je abonnement gewoon in je account. Hier kun je tevens je parfumkalender vinden, waarop is te zien welke parfum je voor welke maand hebt besteld. Moeite met kiezen? Ook geen probleem, want daar heeft Parfumado handige tools voor.

Kortingscode
Ben je nieuwsgierig geworden? Wij hebben een kortingscode voor je waarmee je 50% korting krijgt op je eerste maand. Gebruik hiervoor de volgende code: ZMbqkzKJa. Je zit nergens aan vast en kunt je abonnement altijd opzeggen.