Events

WOO HAH! 2021 kondigt o.a. Future, Slowthai en Young Thug aan

WOO HAH! kon dit jaar helaas niet doorgaan. Om toch nog een beetje te feesten, organiseerde het festival afgelopen weekend een online variant gevuld met optredens en niet eerder vertoonde shows van eerdere edities. Tijdens WOO HAH! All Day werden ook de eerste namen bekendgemaakt voor de editie van volgend jaar, die plaats zal vinden op 9, 10 en 11 juli 2021 op evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

De eerste twintig acts zijn: ADF Samski, AJ Tracey, Chivv, City Morgue, Frenna, Future, Iann Dior, Harlow, Lijpe, Murda Beatz, Pi’erre Bourne, Qlas & Blacka, Rimon, S10, Slowthai, Tiffany Calver, Young Thug, Yung Lean en Zwangeren Guy. In totaal zullen er meer dan zestig acts optreden, die verspreid over de komende maanden worden onthuld.

Voor WOO HAH! 2021 zijn diverse tickets verkrijgbaar. Bezoekers kunnen kiezen om het festival één dag te bezoeken of zich volledig onder te dompelen en te overnachten op de camping. Tickets zijn verkrijgbaar via Woohahfestival.com. Gekochte kaarten voor 2020 blijven geldig in 2021.