Events

Exit Festival presenteert de eerste namen voor 2021

Exit Festival leek even het enige festival te zijn dat deze zomer wél doorging, maar de organisatie durft het toch niet aan. Vorige week werd het evenement, ondanks een verzoek van de Servische premier om het door te laten gaan, officieel afgelast.

Gelukkig blijft de organisatie positief en worden nu al de eerste namen voor de editie van volgend jaar onthuld. Onder meer Boris Brejcha, DJ Snake, David Guetta, Eric Prydz, Four Tet, Metronomy, Sepultura en Tyga staan op het affiche. Bekijk alle namen tot nu toe hier.Het festival vindt volgend jaar plaats van 8 t/m 11 juli. Locatie is het statige Petrovaradin fort aan de Donau in Servië, waar dan (hopelijk) duizenden mensen uit meer dan honderd verschillende landen zullen feesten.

De ticketverkoop voor 2021 begint aanstaande vrijdag 31 juli via de Exit-website. Alle gekochte tickets voor Exit Festival 2020 (zowel voor de editie in juli als de verplaatste editie in augustus) blijven automatisch geldig voor Exit Festival 2021. Bovendien belooft de organisatie diverse extra’s en voordelen voor iedereen die zijn of haar ticket behoudt. Wil je je kaartje niet houden? Dan is er de mogelijkheid om een terugbetaling aan te vragen.