News

Frank Ocean’s 18-jarige broertje is om het leven gekomen bij een auto-ongeluk

Frank Ocean’s jongere broertje, Ryan Breaux, is afgelopen weekend om het leven gekomen bij een auto-ongeluk in Thousand Oaks (Californië). Ook een vriend van Ryan stierf bij het eenzijdige verkeersongeval. Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd.

Het ongeluk vond gisteren, zondag 2 augustus, plaats om 1:30 lokale tijd. De twee tieners waren al overleden voordat de hulpdiensten arriveerden.

Frank Ocean en zijn familie hebben nog niet op het incident gereageerd. Wel zijn er verschillende reacties van artiesten die Ocean en Breaux persoonlijk kennen. “Rust in vrede Ryan Breaux”, schreef dj/producer Sango, die je kunt kennen van zijn remixes van Ocean’s tracks. “Ryan Breaux, je was een goed mens en toonde altijd liefde. Ik zie je boven en ik zal bidden voor je familie”, reageert MadeinTYO op social media.

Ocean had een zeer hechte band met zijn broertje. In 2011 schreef hij het nummer Orion om zijn broertje aan te moedigen iets van zijn leven te maken. Breaux is ook te horen op Futura Free, het laatste nummer van Blonde. Het nummer eindigt met een gesprek tussen Frank en de toen 11-jarige Ryan.