Videos

Lange Frans deelt zijn complottheorieën op ‘Een Voor Allen’

Lange Frans heeft een nogal controversiële mening als het gaat om corona. De Nederlandse rapper is al een tijdje in het nieuws met zijn theorieën over het virus en de rol van onder meer Bill Gates. Vandaag breidt hij zijn pleidooi uit met de single Een Voor Allen. Het nummer zorgt voor veel ophef.

Op de track rapt Frans op ‘veler verzoek over deze gekke tijden’. Volgens de artiest worden we gebrainwasht door de media en hebben wereldleiders een dubbele agenda. Hij roept daarom op om voor jezelf op onderzoek te gaan en kritisch te blijven.

De reacties zijn wisselend. Veel mensen bestempelen Lange Frans als een complotgekkie en vinden dat hij onzin uitkraamt. “Hoe kun je zó dom zijn?”, vraagt iemand op Twitter zich af. Toch zijn er ook veel mensen die de single wél kunnen waarderen. “Ik heb veel bewondering voor Lange Frans. Hij heeft het lef om op te staan voor het volk.”

Het is de rapper in ieder geval gelukt om binnen een paar uur 50.000 views binnen te harken en duizenden reacties op social media te ontlokken.