Events

Don’t Let Daddy Know keert op 6 maart terug naar de Ziggo Dome

Het succesvolle internationale dance-evenement Dont Let Daddy Know keert terug naar de Ziggo Dome in Amsterdam. E&A Events maakt bekend dat de achtste editie zal plaatsvinden op zaterdag 6 maart 2021. Het belooft een spectaculaire show te worden. De line-up wordt later dit jaar onthuld.

Sinds de eerste editie op Ibiza is Don’t Let Daddy know meer geworden dan alleen een clubavond, het is een movement. Na meerdere uitverkochte shows en honderdduizenden dansende fans van over de hele wereld, zal de Ziggo Dome ook volgend jaar weer feestgangers verwelkomen om er samen een magische avond van te maken.

“We zijn erg blij om terug te keren naar de Ziggo Dome. Hoewel deze tijden voor iedereen onzeker zijn en we niet weten wat de toekomst brengt, blijven we positief en hopen we volgende jaar weer te mogen doen waar we van houden: het organiseren van grootschalige dance events en mensen met muziek verbinden”, aldus Sem Vox, dj en eigenaar van E&A Events.

Mocht het evenement door de coronacrisis niet doorgaan, dan garandeert de organisatie dat alle kaarten worden terugbetaald binnen een maand na de geplande datum of worden omgezet in een voucher voor de volgende editie. Check voor meer informatie Dldk.com/2021.